Симптомите на мезотелиом

Симптомите на мезотелиом обикновено са неточно, тя може да се появи от 30 до 45 години след излагане на азбест. Болки в гръдния кош и задух дължи на натрупване на течност в плевра са основните симптоми на плеврален мезотелиом. Въпреки това, някои пациенти не показват никакви симптоми. Други по-чести симптоми на плеврален мезотелиом включват висока температура, кашлица, която не си отиде. нощно изпотяване и загуба на тегло.

Симптомите на перитонеална мезотелиом включват загуба на тегло, болки или подуване на корема се дължи на натрупване на течност, гадене, запушване на червата, анемия или подуване на краката, съсирване на кръвта и нарушения по свинете.

Симптомите на перикарден мезотелиом включват болки в гърдите, недостиг на въздух, персистираща кашлица, и сърцебиене. Туморът и / или течност, която изградена между сърцето и ВАС, които в сила squeezes сърце, защото тези симптоми.

Всички видове мезотелиом може да предизвика други общи симптоми, като загуба на апетит и умора. Тези симптоми могат да бъдат причинени от мезотелиом, или от други болести, като по този начин, е важно да се потърси консултация с лекар.

So Sexy like Asbestos