Мезотелиом - с един поглед

В неконтролируемото деление на Mesothelium тъкани в организма, може също да вземе под формата на рак. Ракът, че отнема раждане от нездравословен начин на растежа на Mesothelium е фатален характер. Мезотелиом е медицинското наименование на този вид рак, когато Mesothelium облицовка около жизненоважни органи вътре в човешкото тяло е напълно под щети.

Азбест реакция на Mesothelium

Как функционира Mesothelium тъкани действително се повредени? Отговорът на този въпрос ще представи причината за мезотелиом заболяване. Когато тялото ви е изложен на въздух, замърсени с тежки сумата от азбестов прах във въздуха и средни този прах влиза ви коремната кухина, белите дробове и сърцето региона, Mesothelium лигавицата се опитва да създаде бариера. Но не успее да устоят и са принудени да реагират с азбестови частици, като по този начин, подложени на безбройните breakings и разделения. Това е точно това, което се случва с Mesothelium тъкани и те са унищожени.

Мезотелиом диагноза

Това може да отнеме трийсет години да диагностицира мезотелиом от времето на азбестови влакна имат в тялото си клетки. Вероятността за живот след диагноза варира от човек на човек. То е било установено, че в средно три години тези хора могат да живеят, но то може да бъде повече или по-малък от този период от време. Ако общите условия на здравето на пациента е добро тогава възможностите за живот на по-дълъг живот е по-голямо

So Sexy like Asbestos